Colorful tweed

Dyrt kys

prada-kissStrik fra Prada

Ombre, kyssemunde og en gul detalje – ih, hvor er denne strik fra Prada altså bare fin! Og den er virkelig fedt stylet med en skjorte under og en plisseret nederdel til. Desværre skal formuen forvaltes på nogle mere voksne (og kedelige) ting, og da hr. kæreste og jeg lige er blevet enige om at forlænge barsel med 14 uger på nedsat dagpengesats, så han får mere at gøre godt med, ja, så kan jeg vist lige så godt vænne mig til at spænde livremmen ind 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorful tweed