Currently craving

Ting, jeg gjorde i Aarhus…

Min lille ballademås (prøv lige at se den gavtyve-grimasse!) har taget AirBNB-lejlighedens meget realistisk udseende hundepude til sig 

Hej, kan I huske mig? Hende, der plejede at skrive herinde i ny og næ? Ja, undskyldningerne for den rungende stilhed er mange, men lad os bare opsummere det med, at vejret har været for godt, tiden har været knap og to do-listen for lang. Selv mit strikketøj ligger stille i disse dage, og så ved man altså, at jeg har lidt for meget om ørerne 😉

De sidste alt for mange weekender har min lille familie og jeg haft alt for mange, men heldigvis også skønne planer, og det fortsætter det næste stykke tid. Og hverdagene ræser så hurtigt afsted, at jeg bare prøver at hænge i.

Den har blandt andet stået på tur til Jylland, fordi hr. kæreste og jeg skulle til hver vores polterabend, og i den anledning havde min lillemand og jeg en dag i Aarhus. Bare ham og mig, og hvor var det bare skønt. Jeg bad om børnevenlige tips på min Insta-story, og I var bare så seje til at dele ud af guldkornene, at jeg slet ikke nåede det hele og har planer om at vende tilbage til Aarhus SNAREST.

Jeg ved ikke, om det bare er “nyhedsværdien” i det, men Aarhus er altså en FED by. Overskuelig, masser af fede cafeer og butikker, og så kan man altså ikke løbe fra, at folk bare ER rarere i Jylland 😉

Så her er, hvad jeg fik lavet i Aarhus i punktform:

 • Besøgt Dokk1 (udtales det Dokken eller Dok Ét?!) og været lidt misundelige på, at I har sådan et fantastisk sted, hvor både børn og voksne kan være. Det vil vi også ha’ i København, tak!
 • Spist croissanter hos Briançon. Mmm…
 • Blev fanget i regnvejr og fik ualmindelig lyst til en hed skål pho. Fik min craving stillet hos Pho C&P, der heldigvis lå i gåafstand fra den AirBNB-lejlighed, vi havde lejet.
 • Boede et stenkast fra AROS, men nåede ikke op i den famøse regnbue. Øv. Og helt sikkert en af grundene til, at jeg snart slår vejen forbi Aarhus igen.
 • Fik underholdt mit tog-besatte yngel med at se på letbanen. Et hit!
 • Var i Den Gamle By og blev lidt grebet af de små skuespil, som finder sted i de kringlede brostensgader.
 • Late night-snackede flæskesvær hos Vaca, der ligger lige i midtbyen (er det ikke det, I kalder det i Aarhus?). Vi har godt nok en Vaca ude i Valby, men der kommer jeg ikke lige forbi så ofte (jeg kan dog tippe om, at der snart åbner Vaca på Østerbro og Nyhavn, da min kæreste har indrettet dem!).

4 kommentarer

 • Helle

  Dokken, fik jeg af vide. Selvom det slet ikke giver mening i mit hovede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Dokken er det, jeg selv siger, men min kæreste siger Dok Ét…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er han blevet stor din boy:-)
  Og dejlige ting I fik nået i Århus:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, han vokser som lynets hast. Sikke tiden går – forældrekliché nummer et 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving