Alt er relativt...

Cat eye

Cat eye-solbriller var fremme sidste sæson, og de tager en tørn mere i trendmøllen. Så behold det par, du evt. har, og hvis du ikke har et par (endnu), så kan de være et godt bud, hvis du trænger til lidt varation fra de klassiske pilot-, flue- eller wayfarersolbriller. Personligt synes jeg, at dette hvide par fra ASOS er fine – de minder lidt om et par, jeg prøvede fra RayBan til Luxxotica-event. Dem fra ASOS er dog en del billigere 😉

(billeder fra asos.com, nymag.com, fashionising.com og thesartorialist.blogspot.com)

6 kommentarer

 • Pernille

  Jeg synes, at de er fine dem, der er brugt til twenty8twelve showet 🙂
  De er kat, uden at være mega meget kat – og derfor mere brugbare i mine øjne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det er jo forskelligt, hvor meget kat, man vil have… Personligt synes jeg, at dem fra ASOS er fine!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wibe

  Heii.
  Jeg har et spørgsmål omkring Asos.
  Jeg vil meget gerne købe nogle af deres ting, men det har afholdt mig lidt at jeg ikek ved, om der, når der står at de leverer for 25 kr. så også er en ekstra porto, for ellers er det da umådeligt billigt?
  håber at du vil hjælpe mig
  -Vibe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Wibe,
   Jeg tror, den er go’ nok med de 25 kroner 😉 ASOS er jo et ret stort firma, så mon ikke, de ikke kan forhandle sig frem til lidt gode forsendelsesomkostninger 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wibe

  Jeg synes de er fede, dem fra Anna Dello Russo, og er det bare mig eller er det Shenae Grimes, der har dem på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er Anna Dello Russo, der har dem på 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt er relativt...