Endnu en...

Nike Free XT Motion Fit+ Women’s Training Shoes

PhotobucketNu når både Ditte og Christina har flashet deres nye Nike-sko, så vil jeg da også flashe mine 🙂 I mit day job som journalist skriver jeg bl.a. om kost, sundhed og træning og er i den forbindelse derfor så heldig at blive inviteret til en del events. For nylig var det Nike, der inviterede til træning, og der var jeg så heldig at blive udstyret med disse!

De er virkelig en drøm at træne i, og så er de også pæne, hvilket personligt hjælper lidt på min motivation for at bevæge sig 😉 De skulle eftersigende forebygge skader og giver stor bevægelsesfrihed, de er ikke en decideret løbesko – selvom man godt kan løbe i dem – men en træningssko til fx fitnesscenteret.

Man kunne selvfølgelig også gå i dem til hverdag som en “fashion sko”, men jeg tror nu, at jeg kun vil bruge dem til træning. Du kan købe skoene lige HER.

8 kommentarer

 • Sophie

  ej hvis du forestiller dig at den hvide sål er tænder, og det røde er tandkød, så er det virkelig en underlig sko.. 😉 men FED model!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   He, det har jeg nu aldrig lagt mærke til…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Måske en lillebitte til den lille side… Jeg er gået en halv str. op.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det var også sådan nogle sko jeg havde kigget på. Ja de er rigtige kønne at se på og passer nok til alt.. Men så havde jeg købt et andet par Nike sko til 300 kr, som skulle bruges til fitness.. Øv!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   300 kr. er da også billigt for et par Nike!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia Nørballe

  Hej
  Jeg kan ikke finde dem nogle steder har du et link direkte til den sko (også den farve)?
  Hilsen Sia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en...