Kys, kys!

Seneste skønhedskøb

PhotobucketAmped-Up Fibros Styling Gel fra Nak hos houseofhair.dk og Facial Firming Gel fra Annemarie Annemarie Börling hos glambox.dk

Nogle gange tror jeg, at jeg ville spare en del penge, hvis jeg ikke læste blogs – har I det ikke sådan til tider? 😉 Mine to seneste skønhedskøb er direkte inspireret af andre bloggere – især på beautyfronten lægger jeg nemlig vægt på anbefalinger baseret på personlige erfaringer.

Hårproduktet fra Nak har jeg set Jeanett rose til skyerne i sin videoblog, og da mit hår heller ikke på nogen måde kan holde krøller, så blev jeg nødt til at købe det!

Efter at have testet konceptet på mit arbejde er jeg blevet ret hooked på at bruge ansigtsserum. Før i tiden troede jeg, at det bare var endnu et besværligt led i min allerede lange hudplejerutine, men med den rigtige serum kan jeg virkelig se en kæmpe forskel. Desværre kostede den serum jeg testede på arbejde kassen, så nu har jeg inspireret af Pagik købt denne fra Annemarie Börlind. Især det med at den kan minimere sprængte blodkar er jeg ret spændt på at se, om den kan præstere…

(billeder fra houseofhair.dk og borlind.com)

6 kommentarer

 • c

  Købte selv serumet fordi Pagik anbefalede det.
  Det gjorde intet for mig overhoved. Min røde blodkar er der i hver falde stadigvæk, og serumet har ingen effekt haft på mig.
  Kun som en smule fugt til huden – desuden bliver det brugt vildt hurtigt pga. konsistensen 🙁

  Håber du får noget bedre ud af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, øv! Håber, det virker på mig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  ELSKER serums…bruger en del fra Asien …. og der går de om nogen op i hudpleje…så hvis du f.eks. kan få fat i noget fra Naruko eller Laneige så vil det være super;) Jeg har også overgivet mig og afprøver for tiden Skinceuticals…og ja…serumer og generelt god pleje gør en stor forskel! ELSKER og anbefaler varmt Clarisonic face cleanser! has changed my skin!!!
  xoxo
  en fellow beauty addict;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for de gode tip! Jeg bruger for tiden Intraceuticals, men det er jo rockerdyrt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har prøve Anne-Marie Börling, det kunne jeg godt nok ikke tåle… Slog ud i hele hovedet og måtte på sådan en intolerance-kur fra Avene, det var heftigt… Håber der virker bedre for dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej øv, håber ikke, det sker for mig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kys, kys!