Sponseret indlæg: Vind lækre produkter fra Rimmel!

Logo-mania

Photobucket2.050 gode danske kroner skal man lægge i Birger Christensen, hvis man vil have fingre i denne Céline-tee. Er vi ikke enige om, at man da maks skal betale 200-500 kr. for en hvid tee – og så er resten for logoet?! Trods det vanvittige regnestykke craver jeg alligevel denne tee, og det er jeg ikke den eneste, der gør, da den for eksempel allerede er udsolgt hos Farfetch.

Hvad siger I til den hampre pris på sådan en logo-tee?

(billeder fra thefashionspot.com og farfetch.com)
   

10 kommentarer

 • Anonym

  Jeg synes, at det er ret vanvittigt at vi lever i en verden, hvor folk har råd til – og er villige til – at smide over totusind kroner efter en HVID komplet almindelig t-shirt (blot med påtryk)…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vanvittigt! Og alligevel har jeg det på samme måde med den klassiske YSL-tee… Må have!! Kan ikke lade være med at være lidt flov, for jeg proklamerer altid højt og stolt, at jeg er mærkedyr pga design og kvalitet, ikke fordi der står et bestemt mærke i nakken… Eller på brystet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig givet mere end 300 for en hvid tee med logo og kommer heller aldrig til det. Jo, den er ganske fed men prisen gør at den mister det fede lidt … Synes det underligt at alting kan koste SÅ meget mere fordi det er et mere ‘berømt’ mærke – nu betaler man jo mere for selve mærket end kvaliteten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er klart, at man betaler for mærket, når man er oppe i de priser 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg tænker på hvad man ellers kunne få for 2.050 kr, tror jeg ikke jeg ville kaste dem efter en hvid tee, uanset hvad der står på den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinetush

  Jeg forstår slet ikke hvorfor folk vil give 200-300 for sådan en t-shirt, og da slet ikke 2000. Der er jo ikke noget design over t-shirten? Og personligt har jeg ikke lyst til at gå rundt og reklamere for et mærke på den måde hvad end det så er Céline, YSL eller noget helt tredje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Hvem sagde kejserens nye klæder? Der er godt nok nogen, der griner hele vejen til banken. Moderne mennesker er for dumme!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Vind lækre produkter fra Rimmel!