Designertasker på udsalg

Ski for dummies

ski-inspoUldundertrøje fra Kari Traa // Vanter fra Kombi // Skibukser fra CLWR // Jakke fra CLWR

Jeg har aldrig – som i nogensinde – stået på ski, men nu skal det være! Hr. kæreste og jeg drager nemlig snart mod Schweiz, hvor hans søster bor, og der er vi altså blevet stillet i udsigt, at vi skal stå på ski. Lige nu må jeg indrømme, at jeg mest glæder mig til den efterfølgende fondue, men da jeg har set, hvor varmt både Emily og Acie taler om skiløb, så må jeg jo give det en chance…

MEN! Hvad skal jeg have på? Jeg har forhørt mig hos dem i min omgangskreds, der er sådan nogle friluftstyper (hvilket er en person), og der er ikke lige noget skitøj, jeg kan låne, så det hele skal købes fra bunden. Jeg er ikke ude på at spendere en formue, men det må gerne være i god kvalitet til prisen, da det nok ikke er sidste gang, vi skal til Schweiz om vinteren 😉

SÅ: Hvad er et must i en ski-startpakke? Og hvor får jeg mest value for money? Hit me! Hvis det er pink og/eller leopardprikket ville det da bestemt ikke skade 😉

UPDATE: Jeg vil anbefale jer alle at klikke over til Acie, der har lavet et indlæg om, hvad man skal have med på skiferie.

Dette indlæg indeholder affiliate-links
   

4 kommentarer

 • Therese

  Som erfaren skiløber – med 17 år på bagen – skal du helt sikkert have fat i noget, der kan garantere dig varme. Det sker, at man kan gå på kompromis med prisen og finde noget af ordenligt kvalitet. Men kvalitet og pris hænger ofte sammen. Derfor er dit skiundertøj super vigtigt for, at du kan klare en hel dag på ski. Ligeledes er dine skisokker. Jeg selv står i Helly Hansen, og det er helt kanon. Ligeledes skal du have en flistrøje over dit skiundertøj, så du kan holde varmen. Her fortrækker jeg en med høj hals, så der ikke kommer kulde ned til halsen. Hvis du har behov for det, så anskaf dig en “halsedisse”, som giver dig endnu mere varme. En halsedisse kan også bruges til at trække over ørerne, så du ikke fryser dem under hjelmen. Dine handsker skal du vælge alt efter, hvor meget du fryser fingrene. Luffer er gode, hvis du fryser dine fingre, for der kan du bevæge fingrene, og du kan desuden også tillægge en “varmepose” (små poser, der giver varme) i handsken, som kan hjælpe dig. Jeg tror, dét var det overordnede, som du slet ikke kan leve uden. Skriv endelig til mig, hvis du har flere spørgsmål! Og rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak for alle de tips – det er helt sikkert noget, jeg kan bruge 🙂 Har faktisk lige klikket skiundertøj fra Helly Hansen hjem. Og vil klart gå efter luffer, da jeg nemt kommer til at fryse 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor fedt med ski Maria – you’re gonna love it! Jeg har netop udgivet det her indlæg – http://acie.dk/skiferien-10-ting-du-skal-pakke/ : 10 ting du skal pakke til skiferien… Dér burde du kunne få lidt inspiration:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er som sendt fra himlen – jeg vil nærstudere dit indlæg. Tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Designertasker på udsalg