Grå cardigans - hvor svært kan det være?

Wulffmorgenthaler året rundt!

Tjekker du også wulffmorgenthaler.com og scroller ned på bunden af politiken.dk hver dag? Hvis ikke, så begynd nu! Jeg sørger altid for min daglige dosis Wulffmorgenthaler, så er dagens grin reddet. De er lige tilpas perverse, absurde, ulækre, skæve og samfundskommenterende – og SJOVE!

Og nu kan du få flere tegneserier fra de to kreative herrer. Wulffmorgenthaler har nemlig lanceret en kalender for 2008. En tegneseriestribe hver dag, alle årets 366 dage (det er skudår næste år). Det må redde enhver morgen at kunne stå op og bladre om til en ny dag og en ny, sjov stribe (bedre end coke, har jeg ladet mig fortælle…).

En perfekt jule- eller mandelgave. Måske ikke lige til (bedste)forældrene, men den vil blive et hit til studiejulefrokosten!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grå cardigans - hvor svært kan det være?