Udsalg hos Urban Outfitters

At lure på ure

Jeg vil gerne have et nyt ur. Jeg har bare ikke fundet det helt rigtige endnu, og jeg synes, at det er svært at finde et, der går til alt. Enten skal jeg gå efter sådan et klassisk ur, men jeg hælder også til noget lidt mere kitschet.

Hvidt plastik digital-ur fra Casio, ur med klar plastikrem og babypink skive fra Toy Watch, Andy Warhol-ure i klare farver fra Museum of Modern Arts, sort plastik digital-ur fra Casio, Casio Mini-ur fra Casio, navy ur fra Toy Watch

Jeg hælder nok mest til et ur fra Casio, da de er ret cool og inden for min prisklasse. Andy Warhol-uret er for sejt, især det i orange/pink, som jo er en farvekombi, jeg har omtalt før. Urene fra Toy Watch er klassiske, men med et twist – de er bare ALT for dyre for mig…
(Billeder fra eBay, Browns, Urban Outfitters og MOMAStore )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Urban Outfitters