Jul = rød

Gina Tricot til Danmark, tak!

Med stor misundelse klikker jeg ind på adskillige svenske mode-blogs og ser alle de fashionable og billige indkøb de svenske fashionistaer gør i den svenske “fast fashion”-tøjkæde Gina Tricot. Tøjkæden er den hurtigst voksende tøjforretning i Sverige, og har her i år åbnet forretninger i Norge og Finland. I alt er det blevet til over 100 forretninger i Norden på 10 år. Hvad kan de svenskere med fede ting til en billig penge? Jeg nævner i flæng lige H&M og IKEA. Gina Tricot er rigtig hurtige til at sende de nye trends i butikkerne, og deres forretninger får nyt tøj ind hver uge.
Således var de en af dem, der allerførst var på gaden med latex-leggings, der var et af de helt store hits i år. Prisniveauet er på H&M/Vero Moda-niveau. Jeg var inde at lure på hjemmesiden, og der er selvfølgelig de uinteressante ting som farvede jeans og HOH-agtige t-shirts, som jo er at finde i enhver highstreet shop. Men hvis man graver længe nok rundt (og det her site er nok et af de mest unavigerbare sites, jeg nogensinde har befundet mig på! Flash skal bruges med måde, tak.), så er der også nogle pæne ting ind imellem – og hvem gider betale en formue for de trend-ting, som alligevel kun holder i en måned eller to?
Fortvivl dog ikke: Ifølge et intervew i svenske Metro med Gina Tricots indkøbschef, Anna Vinkvist Appelqvist, så kommer Gina Tricot til Danmark næste år! Jubiii! Nu håber jeg ikke, at jeg bliver for skuffet, men af det jeg har set på de svenske-modeblogs, så lover Gina Tricot godt!

3 kommentarer

 • Eva A

  ÅH’! Jeg ELSKER Gina Tricot! Hver eneste gang jeg er i Sverige (har jo familie derhenne), så handler jeg som en vanvittig i den lokale GT-butik – du kan finde ALT hvad hjertet begærer derhenne!- JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL BUTIKKEN ER I DK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes simpelthen der er lavet så meget flot – Men jeg har et spørgsmål .. Der er lavet en kjole som er sort/hvid ternet med en rigtig fin sløjfe på, den har været i Womans blad nr. 116 på sidde 90, til kun 299,- men hvor kan man købe den kjole ?!Ved nogle det må de meget gerne skrive til Dk.Lb@Hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår dig…Er kjolen, du har set i Woman, fra Gina Tricot? For i så fald, så har Gina Tricot jo lige åbnet en forretning i København :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul = rød