En kjole om dagen: Opsamling

Tilbage til New Yorker

Da jeg i sin tid fejrede Blå Mandag, valfartede mine veninder og jeg helt til Odense. Jeg kan huske, at en butik ved navn “New Yorker” lige var åbnet i Rosengårdscentret. Der fik jeg lagt en pæn portion af Blå Mandag-budgettet! Der er jo mange fede ting, når man er teenager. Siden da er entusiasmen for butikken ligesom faldet, men jeg skyder altid genvej gennem forretningen, når jeg skal fra H&M og hen i Matas.

Og i dag, i min desperate jagt efter noget til weekendens julefrokost, så blev glæden for forretningen ligesom vakt igen for en kort stund. Jeg hev Dankortet op for en fest-top (med pailetter selvfølgelig!), røde lakballerinaer (25 kr.!) og en skøn grå kjole (50% off). Den er i empiresnit, men stoffet er så tykt og tungt, at jeg ikke ser gravid ud i den. Desuden bliver den bundet i en fin sløjfe bagpå. Og den har fine knapper på ærmerne.


Det kan være overraskende godt, men måske ikke helt godt for økonomien, at skyde genvej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole om dagen: Opsamling