Stjerner, stjerner, stjerner

Mode Med Mere – nu med chili

Blogging kan faktisk føre til noget! Det havde jeg aldrig troet, for mig er det “bare” et fritidssyssel… Men jeg er blevet bedt om at blogge på ungdomssitet chilinet.dk – så der vil man kunne læse mine modeskriblerier et par gange om ugen. Det vil selvfølgelig ikke gå udover min bloggingaktivitet herinde, men man vil nok ofte kunne læse om de samme emner begge steder – måske versioneret en smule, som det hedder på journalist-lingo, for det er lidt forskellige målgrupper. Men forhåbentlig går det ok, og allermest forhåbentlig kommer der nogle nye læsere forbi – VELKOMMEN til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerner, stjerner, stjerner