Mænd i miniskørt

Shop-stop, narj…

Fra hvor jeg sidder lige nu, så er semesterstart og -slut det værste ved at gå på uni. Og det har ikke noget at gøre med, at jeg er frygteligt angst for at give slip på det vante og springe ud i noget nyt – tværtimod. Enden på et akademisk halvår betyder eksamen, et helvede jeg befinder mig i lige nu. Starten på et nyt semester betyder nye bøger, hvilket betyder penge op af lommen – et helvede, der venter lige rundt om hjørnet. Og selvom jeg roder nettet rundt, for at spare lidt på bøger – og forsøger at sælge lidt ud af det gamle, så ender jeg alligevel med at komme af med horribelt mange penge. Hver gang jeg kigger på alle mine studiebøger, så tænker jeg: Tænk, hvor mange sko, du kunne have fået istedet…
Og for at være endnu mere tudefjæs så ligger der også en telefonregning og et tandlægebesøg og venter på mig i februar. Flere penge til det sure = færre penge til det sjove (læs: sko og tøj). Så noget må gøres. Jeg vil ikke indføre shoppe-stop, for det ved jeg, at jeg aldrig vil kunne overholde. Jeg må skære ned på forbruget, som det så fornuftigt hedder…Puha, skulle lige ud med noget selvynkende brok dér…at sidde seks dage og læse socialpolitik og -økonomi, med kun mad-,bad-, sove- og rengøringspauser i mellem, er tydeligvis ikke sundt for mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd i miniskørt