Kirsten Dunst for Miu Miu - forår/sommer 08-kampagne

Sok og brok

De Prada-lignede sokker fra American Apparel, som jeg bloggede om for et stykke tid siden, kan nu endelig fås på deres hjemmeside. Ja, de er ikke lavet af silke som Prads er, men hvad kan man forvente for 12 euro?

Jeg vil ved denne lejlighed gerne tillade mig at brokke mig over de horrible priser, American Apparel tager på deres europæiske site, hvor vi skal betale euro. Ikke nok med at udvalget ikke er særligt stort, de blå sokker fås for eksempel ikke på hjemmesiden, men priserne er også vildt opskruede. Sokkerne koster som sagt 12 euro, hvilket svarer til 89.36 kroner, men på det amerikanske site, hvor de tager dollars, koster de for hede hulen 12 dollars, hvilket er 60.41 kroner. Og nej, det skyldes ikke den lave dollarkurs. På det britiske site koster strømperne 8 pund, hvilket svarer til 78.85 kroner. Hvad sker der?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirsten Dunst for Miu Miu - forår/sommer 08-kampagne