Golden Globes aflyst

UGG på ørerne

Om man synes, de er grimme eller ej – så er UGG-støvler ved at være en fast bestanddel i rigtig manges vintergarderobe. Selv ejer jeg ikke et par – men man skal jo aldrig sige aldrig…Jeg syntes også, at Minnetonkas var grimme i starten, men dem har jeg da efterhånden taget til mig. Efter hvad jeg har læst mig til, så skulle de holde fødderne dejligt varme, uanset hvor koldt det er… Og det er nemlig denne egenskab ved UGG-støvlerne, der gør at jeg savler ekstra meget over disse ørevarmere fra UGG.
Jeg er nemlig ørevarmer-person, jeg er ikke så meget til huehår. Et helt almindelige par standard-sorte ørevarmere med sådan noget fake-pelset noget på holder mine ører varme. Men jeg ville da gladeligt opgradere til disse fra UGG, hvis økonomien var til det. De fås i sort, brun, lysebrun og sand hos Victoria’s Secret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes aflyst