Tre år - tre outfits

Farvet lak

Hvilken farve ville I vælge? Jeg har længe ledt efter et par hudfarvede sandaler, men tør ikke købe dem over nettet, hvis de nu ikke passer til min hudtone. Sort er altid et sikkert valg, men jeg har allerede så mange sorte sko.
Mørkeblå ville være ret fint, især med sorte strømper i, så man får det übersmarte sandal/sok-look, og så er navy og sort er jo altid en kombination, der virker. Orange sandaler er til gengæld super trendy, da orange jo lyser op på mangen en catwalk denne sæson.

Ja, jeg kan bruge lang tid på at vælge farve, kun for at konkludere, at jeg egentlig ikke bryder mig om det der lærred på sålen, det ville have været pænere med noget mørkere træ egentlig. Men platform, farvet lak, brede remme – I still like…
(billeder fra stevemadden.com)

5 kommentarer

 • Bloggerella

  Jeg at jeg ville gå for de lysebrune – tror ikke det er meningen at de skal være hudfarvede. Tror den skal være en af de her neutrale farver a’la Bottega Venetas farvepalet, og vil være rigtig fin at kombinere enten med sort og så alle de sorbet-agtige pasteller, som rosa, lysegul og pistaciefarvet.De blå har lidt et sailor-look over sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggerella

  Jeg at jeg ville gå for de lysebrune – tror ikke det er meningen at de skal være hudfarvede. Tror den skal være en af de her neutrale farver a’la Bottega Venetas farvepalet, og vil være rigtig fin at kombinere enten med sort og så alle de sorbet-agtige pasteller, som rosa, lysegul og pistaciefarvet.De blå har lidt et sailor-look over sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ville i hvert fald holde mig fra de orange… Adr, men jeg hader også orange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mumrikken

  Jeg er helt klart til de blå. Synes egentlig også de orange er lidt fede, jeg tror bare aldrig jeg ville få dem brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Puha, så mange gode argumenter I har for hver jeres sag ;)Synes stadig, at hver farve har sine kvaliteter…jeg er bare for ubeslutsom…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre år - tre outfits