Søndagssang: A Lovestory - Thomas Dybdahl

L’Wren Scott forår/sommer 2008

Det eneste, jeg rigtig vidste om amerikanske designer L’wren Scott, var, at hun ofte klæder starletterne på den røde løber på. Kropsnære kjoler, som er sexede uden at være vulgære.
Mytheresa.com har featured hende på forsiden af deres hjemmeside, og jeg blev straks draget af farvepaletten, så jeg blev nødt til at tjekke hendes fjerde kollektion ud, ss08-kollektionen, på style.com.
Og hun laver ikke kun rødt løber-stof. Jeg kan rigtigt godt lide hendes hverdagslook med lysegrå, stramme jeans og en mørkeblå top. Og prøv at se den skønne kontrast mellem den pudderfarvede florlette, flæsede kappe og den tungere mørkeblå fløjlsjakke. Og hvor cool er det sorte pailletsæt ikke? Måske ikke som komplet outfit, men blazeren måtte da godt få en plads i min garderobe…
L’Wren Scott som person er ligeså imponerende som hendes kollektion. Den 193 cm høje sorthårede skønhed er tidligere model, stylist og kostume-designer. Den 41-årige designer er desuden kæreste med Mick Jagger.
(billeder fra style.com)

2 kommentarer

  • elisa

    det her er ret irrelevant for blogindlægget, men jeg tænkte på – læser du journalistik i odense?jeg overvejer at søge ind dér en skønne dag, så jeg ville bare høre, om det er godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Elisa,Ja, jeg læser journalistik ved Center for Journalistik på SDU i Odense.Jeg er rigtig glad for at gå der og kan kun opfordre alle, der vil være journalister at søge ind i Odense – det er det bedste sted efter min mening!Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail. Du finder den nederst i den lyserøde boks ude til højre./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: A Lovestory - Thomas Dybdahl