Shoe-posing

Two birds…majet billigt!

Det er nu meget rart at vide, at de såkaldte stilikoner nu også går i H&M som alle os andre. Alexa Chung ser fin ud i en hvid trøje med fugle og blomster. Match den med noget lyst, højtaljet denim og få et sødt hippie-look. Trøjen er fra H&M’s Divided-linje, så den må koste noget i omegnen af 150-200 kroner.
(billeder fra the Fashion Spot og Modefeber.se)

7 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Maria, ved du om blusen er i butikkerne nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, det ved jeg ikke – desværre…Men jeg har set den på både svenske og amerikanske blogs inden for de sidste par dage, så den kommer nok snart til Danmark :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil bare lige sige at jeg købte et eksemplar af den bluse i dag i H&M, så den er i butikkerne nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har købt et eksemplar af denne bluse i dag i H&M, så den er ude i butikkerne. Maria – Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for info, Tina 🙂 Og tak for de søde ord :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har nu også købt en af disse, og den er bare fantastisk. Den koster 179 kr. men det er det værd. Den er så fin at have nede i et par busker som ikke er naturligt højtajede, ligesom Alexa Chung har gjordt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Stine,Det er godt at høre! Og 179 kroner er ikke så slemt (måske efter H&M-standarder…). Jeg så den også i min lokale H&M for nylig og selvom trøjen er superfin, så sad den desværre ikke så godt på mig :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe-posing