Luksus vs. budget: Frynsede stiletter

Reality shoes

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er fuldstændig hooked på reality shows med et mode-twist.

Jeg kan gense ANTM lige så mange gange, som jeg kan gense Beverly, og her for nylig introducerede jeg Project Runway for mine søstre, og så skulle jeg da også endnu engang følge Heidi Klum, Tim Gunn og designer-aspiranterne gennem deres udfordringer (her kan du se sæson 2, 3 og 4!!!).

Jeg venter selvfølgelig spændt på det Tyra Banks-producerede Stylista, hvor de mode-passionerede deltagere kæmper om et job hos Elle, en betalt lejlighed på Manhattan og en beskeden slat lommepenge på 10.000 dollars om måneden i et år til H&M (!!!) – hvordan man skal kunne bruge SÅ mange penge i H&M skal være mig en gåde…
Og nu har mode reality shows også ramt nettet! Det amerikanske skomærke Nine West står sammen med fagbladet Footwear News bag FN Shoestar. Syv spirende skodesignere konkurrerer om omtale i Footwear News og et job hos Nine West. Afsnittene er en 5-7 minutter lange og ikke så stort anlagt som tv-showsene. Der er ikke al dramaet og bitcherierne. Til gengæld har de nogle ret kendte gæste-dommere: Indtil videre har Giuseppe Zanotti og Badgley Mischka lagt deres kritiske blik på deltagernes designs.
(billede fra Nine West)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Frynsede stiletter