Luksus vs. budget: Kjole med afrikansk print II

Tid til turkis

Er der nogen farve, der går bedre til en brun kulør (selvom den godt nok lader vente på sig…), eller som er mere sommerlig?

Fordi jeg først er færdig med eksamen i slutningen af juni, skal flytte i midten af juli og starte i praktik 1.august, så kommer jeg desværre ikke ud at rejse. Så i stedet for et glitrende, turkis tropehav eller en luksuriøs swimmingpool bliver det eneste turkis, jeg ser denne sommer, i min garderobe.

Halskæden, som kostede sølle 35 kroner i New Yorker, kan også bruges om ambånd. De fine “vinge”-øreringe er en Asien-gave fra min søster, det samme er tørklædet. Foran tørklædet hænger et bindebælte, som oprindeligt hører til en af min mors gamle 80er kjoler. Kjolen, der hænger ved siden af, er fra H&M. Jeg havde den på i går, og det skulle jeg ikke have gjort i det blæsevejr!

Og så skulle en neglelak-fanatiker som mig selvfølgelig også have en lak i svømmepøls-farve. Inspireret af Modern Marie har jeg bestilt OPI’s “Just Groovy” på eBay – den kan kun komme for hurtigt med posten! Og så skal jeg selvfølgelig nok vise den frem, når jeg får den på neglene. Tænke, tænke – hvilke madvarer er turkis?

Jeg har også en turkis bikini liggende et sted. Men mit badetøj er et stort rod lige nu…Det kan være, jeg viser den frem, når jeg har fået orden på det!

(billede af neglelak fra ebay)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Kjole med afrikansk print II