Enden på en æra?

Luksus vs. budget: Sorbetfarvet, kviltet taske

Tinetush sukker over denne fine taske fra Marc Jacobs, der koster 5095 kroner. Hos ASOS kan man finde en taske, der minder mistænkeligt meget om tasken fra hr. Jacobs’ hånd, den koster dog kun godt 250 kroner.

Mit tidligere luksus vs budget-indlæg affødte en diskussion om, hvorvidt det er ok, at highstreet-kæderne bliver inspireret af (læs: kopierer) de dyre designere. Hop derned og deltag i diskussionen, eller læg en kommentar her – det kunne være interessant at høre, hvad I mener…

(billeder fra rant rant rant og asos)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enden på en æra?