Sort Lipgloss

I want Monki

I næste uge, den 28. august, åbner den første Gina Tricot i København (men det er vist heller ikke til at overse, hvis man tager metroen eller en tur ned af strøget). Jeg har længe ventet på den svenske fast fashion-kædes indtog i Danmark, men det betyder jo ikke, at jeg er helt tilfreds. For hvis Gina Tricot er taget over sundet, så forventer jeg også, at andre svenske kæder følger efter!

Tag for eksempel Monki, som også laver trendledet og billigt tøj. Da indlægget fra Fashiongirl tikkede ind på min Google-reader, faldt jeg straks for en blomstret, quiltet vest. Quiltede veste er jo noget af det hotteste hotte på min arbejdsplads, måske derfor jeg selv har købt én i Vero Moda, jeg kan jo ikke lade være med at blive inspireret (læs: efterligne) mine fashionable kolleger. Desuden er blomsterne med mørk baggrund perfekt til aw08.
Når jeg en dag får en ledig weekend, hvilket bliver en gang i midten af september (!), så skulle jeg måske tage en tur til Sverige? Når Monki ikke vil komme til Maria, må Maria jo komme til Monki!

Se resten af Monki’s efterårskollektion her.

(billeder fra monkigirl.com)

17 kommentarer

 • Anne

  Jeg er så enig! Hvornår kommer Monki til Danmark (eller Gina Tricot til Århus, for den sags skyld)? Hvis du tager til Sverige kan du garanteret lave en hel lille “personal shopper”-business ud af det :)Jeg har personligt fundet 7 ting på hjemmesiden, som jeg godt kunne tænke mig. Faktisk så meget at jeg også overvejer en tur til Sverige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, vi kunne jo lave en hel, lille “blogger-udflugt” til Sverige…Måske kunne vi lokke Pernille til at være guide? Hun bor jo derovre…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ved du hvad prisklassen er? For jeg kunne godt tænke mig omkring 70% af hele efterscollectionen! :)Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Sophie, En hurtig Google-søgning bragte mig til Damernas Warld, hvor der står, at hos Monki's eget mærke koster en t-shirt 100 kroner (det må så være svenske) og et par jeans fra 400 kroner – det lyder jo lidt som noget i omegnen af H&M-priser!Udover Monkis eget mærke, kan man også få dyrere mærker i Monki: Ida Sjöstedt, Kling, Scene of Tjalla Malla, How och Manique. Butikkernes udvalg består cirka af 70 procent Monki og 30 procent andre mærker.Håber det var en hjælp!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Super! Jeg vil helt sikkert finde ud af om min mor er med på en tur til Sverige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Åh, jeg må altså snart en tur over sundet – Monki-butikkerne kalder på mig! Helt fantastisk fin hjemmeside, i øvrigt.Kunne du ikke lige tage i forvejen, Maria, og lave den perfekte shoppeguide til Malmø først?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ sophie: Det lyder som en god idé at lokke din mor med 😛 Måske hun også vil sponsere tøj lidt, kunne man håbe?!@ marianne: Jow, jeg kunne godt tænke mig en tur til Malmø 😉 – pt. har jeg dog hverken tid eller penge 🙁 Måske du skulle smutte forbi Pernilles blog? Hun bor vist nok i Malmø, så hun har nok flere gode tips, end jeg har :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  jeg har faktisk længe prøvet at lokke veninderne med i den svenske sommar stugan (som dække over at jeg egentlig gerne bare vil i monki og din sko :D), så jeg er frisk! hvis der altså er nogen, der gider splejse bro-billet… ahem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er jo lige transport-pengene…Ved du, hvad det koster? Har faktisk aldrig været i Malmø…her tænker jeg så med tog, da jeg desværre ikke er den lykkelige indehaver af en bil :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Så vidt jeg kan se på dsbs hjemmeside, så koster en retur til Malmø fra Hovedbanegården 154 kr. Det er faktisk billigere, end jeg havde turdet håbe på. – Jeg er godt nok også fattig som en kirkerotte, så det kan godt være, jeg i et stykke tid må fortsætte med at leve lidt gennem andre menneskers køb – og i samme ånd så tjekke Pernilles blog. Tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Så vidt jeg kan se på dsbs hjemmeside, så koster en retur til Malmø fra Hovedbanegården 154 kr. Det er faktisk billigere, end jeg havde turdet håbe på. – Jeg er godt nok også fattig som en kirkerotte, så det kan godt være, jeg i et stykke tid må fortsætte med at leve lidt gennem andre menneskers køb – og i samme ånd så tjekke Pernilles blog. Tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er helt klar på det der med en blogger-udflugt 🙂 Hvis altså også jeg bare havde nogen penge…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @marianne: 154 kroner t/r er faktisk ikke så slemt! Er yderst fristet…Tak, fordi du lige tjekkede prisen :P@anne: Det kunne være rigtig hyggeligt med en blogger-udflugt! Måske hvis vi valgte en dato laaangt ud i fremtiden, så kunne vi måske nå at lægge lidt penge til siden til det formål?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja, jeg må også tilslutte mig til “Vi vil ha’ Monki” holdet! Jeg sukker efter hele 7 ting fra deres hjemmeside. :SDrømmer også om at smutte over broen en tur. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Uha, Monki-sitet er et farligt sted! Det lokker os alle sammen til Sverige ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  det er faktisk billigere med bus! der går en bus fra kongens nytorv, den koster kun 100 kr, t/r. den tog jeg sammen med veninderne, sidst vi var til monki udsalg i malmø :)men jeg har også en bil, hvis det er. det er måske endnu billigere, hvis man er mange. just sayin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ok, tak for bus-tippet 😀 Men ja, bil er nok det billigste, hvis man er flere…Måske skulle jeg stille forslaget i plenum (altså i et separat indlæg)…Er der nogle, der er friske? For mit vedkommende er det vist bedst en gang i oktober…alle pengene for september er allerede brugt :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort Lipgloss