Skønhedsweekend: Pensler

Skønhedssweekend: Tip til eyeliner

Da jeg i sin tid skulle vælge flydende eyeliner stod valget mellem MACs Fluidline og Chanels Automatic Liquid Eyeliner. Jeg synes, at Chanels spids var rigtig smart, men alligevel faldt valget på MAC.

Tanken om et flydende eyeliner med penselspids er dog stadig tiltalende, men jeg ved ikke, om jeg er villig til at hoste 210 kroner op for Chanels. Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg faldt over Max Factor Glide & Define Liquid Eyeliner i et lignende look. Den koster 79 kroner, så der er jo lidt at spare – jeg kan jo ikke vide, om den er så god som Chanels, men jeg kan jo afprøve det samme koncept til mindre penge…

(billeder fra chanel.com og maxfactorbeautyscoop)

4 kommentarer

 • Anonymous

  du må endelig komme med en ‘anmeldelse’ når du har prøvet den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det vil jeg gøre :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nu vil jeg ikke påvirke eller noget, men jeg har den derhjemme og har prøvet den.

  Den er er meget problematisk at få ud på huden. Her kommer den i en meget flot, lille indpakning samt en praktisk spids, og man tænker “neeeej.. Den her er god!” Men den efterlader streger, hvis overhovedet den efterlader noget!? Den er svær at få ud, fordi man kan ikke bare putte den på med spidsen, nej man skal holde den på en bestemt, skrå måde der gør, man man let kan ryste og lave småfejl… Den er god hvis man har tålmodighed.. Men den største UPSer er at der kommer de der streger, og ingen farve.. Man skal næste bruge vold (i form af rystebevægelser) for at få det nogenlunde ud.. Jeg prøvede den også på håndrykken. Det største PLUS er er at den holder så længe du lyster.. Men farvemasse er lidt for tyndtflydende og ikke så sort som jeg ønsker den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsweekend: Pensler