Laber læbestift fra Paul & Joe

Dagens outfit x 2: Miks og match

Jeg fik ikke postet gårsdagens outfit, så i dag får I to flash 😛

“Miks og Match”-siden i denne måneds Eurowoman er jeg blevet superinspireret af. Forskellige materialer, teksturer og prints bliver mixet på kryds og tværs for et virkeligt sjovt og friskt look. Jeg kan godt lide idéen med, at man kombinerer ting, som man normalt ikke ville kombinere – noget som lyder ekstremt grimt i ens hoved, men som faktisk fungerer i virkeligheden! En pelskrave med en farverig t-shirt, en tweed-frakke over en blomstret kjole, en paillet-cardigan over en printet tee…

Så jeg har besluttet mig for at eksperimentere lidt med looket. Selvfølgelig ikke på grand-catwalk skala, men sådan inden for hvad min egen beskedne garderobe tillader. Jeg ved ikke, om det kan holde en hel uge, som med min kjole-udfordring, som jeg lavede i tidernes morgen – men nu må vi se!
I går miksede jeg en masse mønstre: Striber, blomster og leopardprikker. Resten af outfittet blev holdt sort og neutralt, for jeg er ikke meget for at være et fastelavnsris!

Alt er fra H&M (!)

I dag miksede jeg en fancy dropwaist chiffon-kjole pailetter med en grå bomulds t-shirt. Jeg synes, t-shirten dressede den fancy kjole lidt mere ned. Og så kom jeg et bælte i taljen for kjolen under t-shirten gav et lidt uformeligt look!
Sort cardigan fra H&M, t-shirt fra Acne, kjole fra Vero Moda, bælte er gave fra søs, sorte opaques fra H&M, pewter flats fra ASOS

2 kommentarer

  • Sara Kristine

    Superfint bælte! Hvor er det fra?Og iøvrigt også to rigtig fine outfits:)Tror jeg vil kopiere ideen med at udfordre mig selv inden for en bestemt “beklædningsgenre” so to speak:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Sara Kristine,Tak :)Bæltet er en gave fra min søster. Hun købte det, da hun var på rundrejse i Asien.Og det lyder som en god idé med at udfordre sig selv lidt. Jeg føler også tit, at jeg alt for ofte rækker ud efter den kedelige combo: Jeans, tank top og cardigan…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laber læbestift fra Paul & Joe