Catwalk prints i H&M

Friis & Co. åbner webshop

Vidste du, at Friis & Co. har åbnet en webshop? Det var jeg ikke klar over. Mærket er kendt for at blive inspireret af catwalkens største og hotteste trends – måske nogle gange mere end hvad godt er?! Men hvis man ikke lige har 6500 kroner til et par Gucci-støvler, så er det nu meget rart, at Friis & Co. gør, at vi dødelige kan få del af de labre, frynsede støvler (dog har jeg ikke set støvlerne på sitet…).

Jeg klikkede lidt rundt i webshoppen, og den er faktisk rigtig fin – who would’ve thought! De har en “Shop By Trend”-sektion, hvor Friis & Co. ikke lægger meget skjul på deres catwalk-inspiration…

Alt med nitter hitter jo hos mig, så jeg faldt faktisk for et par ting. Disse nittede armbånd kunne give mig cool håndled ala…
…überchic Kate Lanphear, dog i en mere afdæmpet, hverdagspraktisk version.
Og denne nittede taske skriger Burberry Prorsum aw07. Mon Friis & Co. hører min tidligere bøn om også at lave en knock-off af denne kollektions nittede sandal?
(billeder fra shopfriiscompany.com, style.com og jakandjil.com)

2 kommentarer

  • Mette

    Åh, et fantastisk tip, Maria – tusind tak for det!Og enig; det bliver aldrig rigtig for sent med en kopi af de der nittede Burberry-sko. Gør det? Jeg sukker i hvert fald stadig efter dem….Nu kommer jeg jo desværre ikke så meget ud (tidsmangel, du ved), men – har du egentlig set de famøse Gucci-lookalike støvler nogle steder irl? Jeg har nemlig ikke.mvhMette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Det var da så lidt, Mette :)Og nej, det er aldrig for sent med en kopi af de nittede Burberry Prorsum-sandaler.Og jeg har ikke set Gucci/Friis-støvlerne nogle steder – men har heller ikke decideret spejdet efter dem…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catwalk prints i H&M