Dagens outfit: Fake læder, blomster og strik

Paris for president

Jeg sidder her med morgenkaffen og min morgenlige skive knækbrød med ost og ser nyhederne. Som sædvanligt er der en lille update på præsidentvalget i USA, hvilket jo altid er interessant og spændende at følge.

Igår var jeg til pressevisning på Oliver Stones’ nye film “W.”, som handler om den snart afgående præsident. Jeg vil ikke sige så meget om filmen, for I kan læse en anmeldelese i uge 49 i ALT for damerne 😉 Men jeg indså, hvor fascinerende præsidenterne egentlig er som personer. Jeg synes, det er spændende at se, hvad de har været igennem for at nå til, der hvor de er nu – at bestride et af verdens mest magtfulde hverv. Og det uanset om man nu er enige i deres politik eller ej.

Derfor skraldgrinede jeg, da jeg læste nedenstående artikel fra november-nummeret af US Harper’s Bazaar, hvor Paris Hilton fortæller, hvad hun ville gøre, hvis hun blev præsident. Interviewet følger i sporet af vidoen fra funnyordie.com, hvor hun fortæller, at “some old, whitehaired guy” har brugt hendes navn i sin kampagne, og det derfor må betyde, at hun også skal stille op som præsident. McCain sammenlignede nemlig Obama med Paris Hilton som værende en celebrity uden substans. Det skulle han måske ikke have gjort – for Paris pays back!
Paris Hilton: Politically Incorrect
On the high heels of her “Paris for President” video, Ms. Hilton fleshes out her policies. First stop: painting the White House pink.

Hollywood and Washington have much in common: Supersize egos. Juicy scandals. Out-of-control spending. So why not vote for a commander in chief who has tackled all three? Paris Hilton. Following her infamous rebuttal to John McCain’s attack ad–which compared Barack Obama to Hilton and Britney Spears–the team behind the Funny or Die video outlines what the blonde would offer America in her first term as president. Herewith, the Hilton doctrine.

Harper’s Bazaar: How would you describe your presidential style?
Paris Hilton:
I pledge to support the American workforce by wearing only American designers: Calvin Klein between Memorial Day and Labor Day, Donna Karan the rest of the year. Unless I wake up and the day is screaming for me to put on a bikini for my fellow Americans. Country first.

HB: Who will be your vice president?
PH:
Rihanna, of course. She’s hot.

HB:How do you intend to redecorate the White House?
PH:
In these trying economic times, I believe the White House should have a minimalist touch: open floor plan, glass and steel, throw pillows, and an infinity pool.

HB: What are your entertaining plans?
PH:
The inaugural balls will be replaced with an inaugural Rock Band party. For expert-level players only. Don’t even think about getting on drums. I play drums.

HB: Please summarize your presidential platform.
PH:
I will carry out a foreign-policy platform that will transform America’s role in the world to that of a proactive, not reactive, superpower that will use diplomacy and incentives to head off trouble in unstable regions before they unravel out of control. I will also be wearing platform shoes when I meet with foreign dignitaries to accentuate my well-toned calves.
HB: Who will you appoint to your cabinet posts?
PH:
I won’t have a cabinet; I will have a closet. A giant walk-in closet with all styles of advisers, like Michael Kors, Kanye West, Diane von Furstenberg, Naughty by Nature, Stephen Hawking, Madonna, Karl Lagerfeld, and, of course, Tinkerbell.

HB: Who will you invite to stay overnight in the Lincoln Bedroom?
PH:
I want to put an end to only large financial contributors, lobbyists, inside-the-Beltway fat cats, and corporate bigwigs getting to sleep in the Lincoln Bedroom. I will keep that room open only for people for whom it is too late to drive after attending one of my secret-underground-bunker-after-hours parties.

HB: Do you have any fashion advice for Sarah Palin?
PH:
My advice to Sarah Palin is, you’ve got a hot bod; don’t keep it to yourself. Why wear a pantsuit when you can wear a swimsuit? Welcome to the Lower 48, girlfriend.

(billeder fra harpersbazaar.com)

Husk at deltage i Mode Med Meres fødselsdagsquiz.

4 kommentarer

 • Julie Amos

  Hej MariaHar egentlig ikke noget med dagens indlæg at gøre. Men har du hørt om det nye blad Consume? (Ellers kig under mit indlæg for idag) Hvad er din mening omkring det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Julie,Ja, jeg så godt nyheden på mediawatch.dk i går eftermiddag, men har ikke haft tid til at undersøge det nærmere – har haft virkelig travlt de sidste par dage…Så vidt jeg kan forstå kommer bladet kun ud denne ene gang (?) og er ment til at skabe debat om nutidens kvindemagasiner. Interessant tanke – men jeg ved ikke, hvor realistisk den er…Kvinder beklager sig åbentbart over, at der ikke er “hjerne” nok i de nuværende blade. De vil åbentbart have lange artikler og politik og andre tunge emner, men hver gang der bliver forsøgt på det, så sælger bladene dårligere…Og hvis de sælger dårligt, så holder annoncørerne sig væk, og så er der ikke flere penge i kassen til at lave magasin for. Magasiner lever af annoncer, og vi må erkende, at modebranchen har mange penge at smide efter annoncer…Jeg er selv lige startet ud i magasinbranchen, og det er noget af en balancegang…Vil gerne skrive langt og godt om interessante emner, men det er supersvært…Ved ikke, om det overhovedet gave mening? Hvis jeg læser et blad, er det nok mest for modens skyld (og det gør mig efter min mening ikke overfladisk eller anti-feministisk!)…Hvis jeg vil læse om politik og sådan noget, tager jeg nok en avis eller bog! Alt har vel sin funktion…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Hej MariaDet giver meget god mening, for det er nogenlunde samme tanke jeg har haft. Men kan også godt se det fra deres synsvinkel, for det stemmer meget godt overens med det samfundsfag jeg studerer i øjeblikket. Men ihvertfald.. jeg læser selv Eurowoman og synes egentlig der er fokus på mange andre ting også – kulturelle ting fx. Men ja.. hver ting må have sin funktion, og der er vel en grund til at det kalder sig selv et modeblad… /Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det har du helt ret i. Men nøglen til nutidens magasinbranche er vel også at finde sin egen niche. Det er ikke særligt mange magasiner, der favner bredt. Én niche er så mode, så hvis man har noget imod det, må man jo finde sin egen niche ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Fake læder, blomster og strik