Editorial med saks og papir

Sæsonens drømmesko

Denne blog begyndte i den herrens sæson, der hed aw07. For hver sæson har der været en drømmesko. En sko, som prismæssigt har været way out of my league, og derfor har jeg nøjes med at sukke og drømme og samtidig sendt en stille bøn til highstreet-guderne om et billigere alternativ.

Og mine bønner er indtil videre altid blevet hørt! Topshop og eBay bød på et alternativ til Burberry Prorsums nittede laksandaler fra aw07 (jeg søger stadig på eBay efter Topshop-versionen!). ASOS, Topshop og Steve Madden kunne opfylde mine hede drømme om et par sandaler ala Etros nittede gladiatordrøm fra ss08, mens Friis & Co. og Bianco i aw08 diskede op med en vellignende Gucci-støvle (håber at de kommer på udsalg i Bianco!).

Ja, jeg er mægtig glad for nitter, så det er vel ingen overraskelse, at drømmeskoen for ss09 også er nittet! Det er Balmains skønne stiletsandaler med nitter og krystaller. Perfekt til både jeans og high-low hemline kjoler, som de blev matchet med på Balmains catwalk.

Så endnu engang vil jeg sende en bøn til highstreet-guderne, for desværre har jeg ikke 11.000 kroner til overs, som originalerne går for hos luisaviaroma


Hvilken sko er din ss09-drømmesko?

(billeder fra luisaviaroma, elle.com og style.com)

7 kommentarer

 • Maria

  Jeg har også drømt søde drømme om Balmain’s nittede stiletter lige siden jeg så showet!Jeg krydser alt hvad krydses kan, for at en eller anden highstreet-gud hører vores bønner! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har også drømt søde drømme om Balmain’s nittede stiletter lige siden jeg så showet!Jeg krydser alt hvad krydses kan, for at en eller anden highstreet-gud hører vores bønner! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, det lyder godt! Jo flere der er om at bede, jo bedre ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa. tak for en god blog. jeg har aldrig handlet på Asos men har nu fundet noget jeg gerne vil have. ved du om det er nemt at få sine penge tilbage hvis nu at tøjet ikke passer? og ved du om tøjet er stor i størrelsen? håber du kan hjælpe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Jeg har aldrig selv prøvet at returnere en vare til ASOS, men jeg har aldrig haft problemer med deres kundeservice, som er hurtig til at svare på mails. Når du får din pakke fra ASOS, er der vedlagt en returneringsseddel, som du udfylder og lægger ved varen, der skal returneres. Så sender du pakken tilbage med PostDK. Du skal selv betale for portoen, og portoen du betalte for varen i sin tid, får du heller ikke retur. Da nogle er varerne er så billige, kan det derfor ofte ikke betale sig at returnere den, men så er det jo nemt at komme af med på fx Trendsales./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har vi Balmain-cravende fashionistaer nu mulighed for at få et billigere alternativ til denne sæsons drømmesko. De er fra Jeffrey Campell, og især den tykke ankelrem ligner originalen rigtig meget. Dog har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Zara og Jeffrey Campell har alle lavet en sko “inspireret” af denne sæsons it-sko fra Balmain. Via Nitrolicious er jeg nu faldet over den seneste rip off i rækken, som er fra Steve Madden. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Editorial med saks og papir