Too cool for school

Chloë Sevignys nytårs-outfit


Chloë Sevigny sprang ind i det nye år i en transparent bluse og en orange, pyntet nederdel fra Louis Vuitton’s forår/sommer-kollektion. Som sædvanligt havde hun fundet de perfekte accessories frem i form af leopardprikkede armbånd, en oversize, metallic clutch og høje, høje sko – også fra Louis Vuitton. Det eneste, der nok ikke er fra Louis Vuitton, er champagnen!

Farvepaletten mindede mig om Serenas Thanksgiving-outfit, som dog for mit vedkommende faldt helt til jorden. Hendes nederdel blev kritiseret for at være ALT for kort, men hvordan kan det være, at Chloë’s outfit, hvor nederdelen er lige så kort, ser skøn ud, mens Serenas bare ser en smule skanky ud?

(billeder fra the Fashion Spot og style.com)

10 kommentarer

 • Average Joanna

  Den måtte jeg faktisk tænke over. Jeg kan komme på to ting, der får Chloë til at se så meget mere stilet ud end Serena:- At hun har lange ærmer, i stedet for korte – dvs mindre synlig hud.- Serenas netstrømper, der ikke tjener hendes outfit særligt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Måske kan det også skyldes at Serena har både kort nederdel og korte ærmer, hvor Chloe har lange ærmer? Og så sidder Serenas også ret så stramt! Og plus fish-nets.. nej, det er ikke optimalt, selvom Blake Lively ellers er virkelig smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Jeg synes egentligt Sevignys outfit virker mere skanky. Måske fordi blusen er gennemsigtig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Average Joanna og Anne: Jeg tror, at I har ret i det med de lange ærmer og netstrømpebukserne – det opper helt sikkert skank-faktoren!@ Lasse: Hmm, det er jo en vurderingssag. Måske er det fordi, jeg har set Serenas outfit i bevægelse…Jeg sad og frygtede, at det korte orange stykke stof, der skulle forestille at være en nederdel, ville glide op for hvert skridt hun tog…Ikke et kønt syn!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  jeg synes ikke at serenas tøj er “skanky”… jeg synes egentlig bare det er grimt ? haha. jeg forstår også godt at hun trækker ned i nederdelen på billedet! den er virkelig meget kort og stram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, “skanky” var måske også lidt på spidsen. Men kan godt lide modsætningen – skøn og skanky…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Hvor er det dog egentlig trist at se et stil “ikon” være iført et outfit direkte fra catwalken, blot med nyt tilbehør. Ha ha. Det er jo nærmest latterligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, ikke det mest kreative – men hun kan nu bære det, det tror jeg ikke, at hvem som helst kan ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Altså, hvor er personligheden? Medmindre det var hende der stylede Louis Vuitton-showet er det da virkelig off-limit, hvis størstedelen af hendes succes ligger i hendes stil. Kunne forstå det hvis det var en kreation i sig selv, men vil da sige at det er mere rtw end avantgarde couture. Synes på en måde at det virkelig lidt flabet. Men det er jo ligegyldigt, hun har det jo sjovt :-)Og for at komme ind på Serena, ser hendes hofter enorme ud. elendig styling, men på en måde skønt, da det gør hende mere menneskelig. Ingen kan have et perfekt outfit på hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg tror, at Chloë Sevigny med alderen er blevet mere high fashion og mindre avant garde (hvis hun da nogensinde har været det!) med fokus på en virkelig sjov, personlig stil.Sådan er det desværre alt for ofte, når folk der bliver udråbt til stilikon (det har Chloë Sevigny dog aldrig været i min bog…), pludselig får adgang til alt det dyre designerkluns og komplette catwalk looks :(Og du har ret: Som Serena er der ingen, der kan have et perfekt outfit på hver dag (og det har hun heller ikke!)…Tak, fordi giver din mening til kende, Lasse! Det giver stof til eftertanke./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too cool for school