Golden Globes om en uge!

Dagens outfit: Kooooooldt!


Hjemmestrikket halstørklæde, stribet trøje fra H&M, ternet tee fra Only, sorte jeans fra Miss Sixty og navy laksko fra Urban Outfitters

F*ck, hvor var det koldt i dag! Jeg troede, at min næse og mine kinder ville fryse af på vej til arbejde, og jeg har ellers ikke så langt. Heldigvis har det ikke sneet her i København, som det har mange andre steder i Danmark – men kulden slipper vi ikke for. Hørte lige i vejrudsigten, at det var den koldeste morgen i to år!

Selvom det er koldt, går jeg dog ikke helt i sort rent outfitmæssigt. Jeg er stadig ikke træt af at mikse og matche, og er gået lidt amok i farvede tern, stribet trøje under og kæmpe multifarvet, stribet halstørklæde. Jeg har faktisk strikket tørklædet selv, dengang jeg gik i 1.g – jeg kan godt, når jeg vil 😉

4 kommentarer

 • Dedree

  Årh, hvor jeg dog elsker det tørklæde! :D.. hvis jeg dog bare kunne strikke, tænker jeg så (:Og ja, det var da super koldt i går morges – troede aldrig jeg nåede hele vejen til gymnasiet :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fantastiske farver!!Og ja det var hunde koldt idag, men så er det godt der findes dyner og te 8)8Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fantastiske farver!!Og ja det var hunde koldt idag, men så er det godt der findes dyner og te 8)8Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Dedree: Mine strikkeevner rækker ikke til meget mere end et tørklæde. Det er ikke så svært at strikke, og det kan virke meget meditativt, når først man er gået i gang med pindene! Så kan kun anbefale dig at få det lært på en eller anden måde!@ Amalie: Tak, jeg var også selv ret vild med så mange farver i et outfit :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes om en uge!