POP-covers

Sorte bukser med vidde


Spottet for nyligt: Kate Moss, Clemence Poésy og Kylie Minogue i sorte, vidde bukser. En forfriskende silhuet, når nu vi er blevet så vant til at se alle tre damer i skinnies.

(billeder fra the Fashion Spot)

11 kommentarer

 • Stine M.H

  Åh yeah! Det holder så meget altså! 🙂 lige et lille tip! Tjek Gina tricot i øjeblikket. De har et par flotte sorte haremsbukser til 150,-. Har selv købt et par ;)Forsat god aften!Tjek da lige min blog også.www.the-fashion-wall.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Juhuuu….jeg bliver ellers ikke altid populær, når jeg har mine brede sorte bukser på. Jeg er på forkant….eller…! Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Stine M.H.: Tak for tippet! Men jeg kan desværre slet ikke passe Gina Tricots bukser – selv ikke den mindste størrelse 🙁 Gina Tricot er generelt ret stort i størrelsen…Ærgerligt, for de har nemlig fede, billige chinos i alverdens farver for tiden!@ Beam: Ja, hvis der fremover er brok, kan du bare henvise til Kate Moss og co. ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Clemence er så fin i de bukser! Må have fat i et par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hun ser nu generelt skøn ud i det meste, men hun er absolut fab i de bukser!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er muligt at Clemence ser godt ud i bukserne, men det gør intet godt for de to andre synes jeg. De får en ret uheldig figur i dem og de har ellers intet at klage over i den retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes nu, at det klæder alle tre 🙂 Men jow, man skal lige blive vant til den nye silhuet, brede bukser giver…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • woman-hood

  Hi, I New York Magasins, Spring Fashion, á 23. februar 2009, har man valgt ikke at retouchere Kate. Det får hende til at se anderledes ud, og det er vel egentligt ikke så mærkeligt. Jeg ved ikke om jeg kan lide det, jeg mener, det er jo efterhånden almindeligt at foto bliver retoucheret. Det er måske heller ikke Kates bedste billede? Og det siger jeg ikke fordi hun er uretoucheret. Nej, fordi de fleste paparazzibilleder af hende, er faktisk gode. Der er noget med håret, eller er det tatoveringen? Eller er det bare? Jeg kan ikke rigtigt bestemme mig. Hvad syntes du? Syntes du om fotoet?Du kan se det på min blog: http://www.delightfulpeople.com (hvis du trykker på billedet bliver det større). For indretning og andet, kan du også besøge min blog http://www.woman-hood.com Jeg modtager meget gerne feedback på mine indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej woman-hood,Jeg synes nu, at det er et fedt statement at have uretoucherede billeder af Kate! Selvfølgelig ser hun anderledes ud, men grim er hun bestemt ikke – jeg tror nu, at hun er skøn uanset hvad – hvem der bare var så heldig!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POP-covers