Slut-april shopping

Flere sorte minier til mig, tak!

Alexa Chung inspirerede mig til at købe et sort denim-miniskirt. Og jeg er blevet superglad for det, og har praktisk haft det på, hver gang jeg skulle ud af døren. Nu skal vi så også lige tænke på, at jeg købte det i går, MEN jeg havde skørtet på til Spleen United-koncert, da jeg var i Fakta, og da jeg var til teori-time. Tror det kommer til at hænge på mig hele sommeren!
Så jeg har virkelig fået smag for de sorte, korte nederdele – og Mary-Kate og Ashley Olsens seneste looks giver mig appetit på flere! Gerne i en spændende struktur, for eksempel glitter som Mary-Kate’s eller i shiny leather-look som Ashley’s.
American Apparel har et kort, kort lamé skirt (som selvfølgelig ikke fås i sort på det europæiske site 🙁 ) og et kort, kort i sort bomuld. Jeg synes, de ser noget skanky ud hos American Apparel, men sådan er de fleste af deres ting stylet. Men med Olsen-tvillingerne i mente, så tror jeg, at sådan et miniskirt kan blive alt andet end skanky!
(billeder fra American Apparel og the Fashion Spot)

2 kommentarer

  • Amalie Damkjaer

    Jeg var i Rosengaardscentret i fredags og var tilfældigt inde i BikBok. Der har de faktisk en sort mini-shiny-læder-nederdel a la Ashley Olsens. Den så lidt kort ud, men det kunne jo godt være, den var noget;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Det vil jeg da helt sikkert kigge nærmere på! Tak for tippet :DOg tak for info om den nye butik i Vintapperstræde – den skal jeg da også ind og se nærmere på!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut-april shopping