Søndagssang: Kings of Leon - Use Somebody

Dagens outfit: ALT for damerne LIVE-antræk – lørdag


Sort shortsdragt fra Second Female, hvid tank top indenunder fra By Malene Birger, koralfarvet tørklæde fra Custommade, bælte er en gave fra min søster, sorte strømpebukser fra H&M, sorte flats med nitter fra H&M

Lørdag var endnu en dag på arbejde på ALT for damerne LIVE. Jeg var blandt andet så heldig at få en makeover i Bobbi Brown-standen, og jeg må sige, at mit favorit kosmetikmærke MAC har fået en seriøs konkurrent!

Denne dag var jeg hoppet i en all-in-one skjorte+shorts-sag, der er gammel, gammel – helt tilbage fra 2006, mener jeg. Men jeg synes nu stadig, den holder! Buksedragter og all-in-ones tager jo endnu en tørn i trendmøllen ifølge diverse modeblade…

2 kommentarer

  • Helena

    Hvilken konkurrence har MAC fået?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    De har fået konkurrence af Bobbi Brown – synes virkelig, de har nogle lækre produkter – jeg har ellers altid sværget til MAC!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Kings of Leon - Use Somebody