Samme producent?

Hook eye

137
Disse Hook Eye Crop Vests fra Topshop ser måske ikke ud af meget – ja, faktisk er det lidt mærkværdigt, at de har en åbning ned foran…Men jeg er alligevel lidt draget af dem. Jeg tænker ikke, at jeg ville have dem på lukket, men åben som en meget casual vest.

Vestens print mikset med en printet top ville give et rigtig cool miks og match look. Hvis man ikke vil “larme” for meget, kan man nøjes med at have en ensfarvet top på og evt. gøre det fint med et bælte i taljen.

En anden cool detalje er at lade dem titte ud under en denimjakke eller en blazer.

Spørgsmålet er så bare, om jeg skal gå efter den blomstrede, blå– eller rødstribede…Hver har jo deres stylingpotentiale, og efter min mening kan man hverken få for mange striber eller blomster i garderoben.

(billeder fra topshop)

4 kommentarer

 • super fedt. den blomstrede ville især være fed med noget råt til evt. i form af noget denim og læder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Øv, den blomstrede er desværre udsolgt i min str 🙁 Har købt den med navy striber i stedet…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, nu havde jeg lige forelsket mig i den blomstrede, og så var den også væk i min størrelse (vi har den samme, går jeg ud fra)!

  Men jeg glæder mig til at se, hvordan du får stylet den stribede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg bruger str. 6. Glæder mig til at modtage den stribede…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samme producent?