Søndagssang: The Wannadies - You and Me Song

Dyreringe

Jeg har før spekuleret over, om mine korte, tykke babyfingre kunne bære ringe på en klædelig måde, og efter jeres opmuntrende kommentarer besluttede jeg mig for at give den for mig helt uprøvede accessorie en chance.

Og nu er jeg helt hooked! Jeg kan ikke få nok fine ringe, som man også kunne se i JP, og når jeg står i en accessorie-afdeling, så er de det første jeg kigger efter.

Etsy og eBay er oplagte steder at kigge. Især vintageringene er flotte og kan fås til en god pris – jeg har klikket lidt rundt på de to sites og er specielt faldet for ringene med dyremotiver. Der er både elefanter, heste, fisk, skildpadder, ugler, slanger, ørne og frøer – der burde være noget for enhver smag!
132Jeg har lyst til at købe dem alle sammen, men i denne omgang nøjes jeg med et flot blækspruttering, der jo passer fint med mine nye blækspruttearme-øreringe. Jeg mener, at jeg så ringen for første gang, da Ditte viste den frem, og Camille havde vist også en lignende på, da vi spiste middag den anden dag. Ringen kan købes her for ca. kun 100 kr.
212
En dag, når jeg får tid, så laver jeg en guide til at finde ens ringstørrelse – for det er lige noget, man skal have styr på, inden man kan købe ringe på nettet.

(billeder fra etsy.com og ebay.co.uk)

11 kommentarer

 • Hvor er de fine! Jeg er utrolig dårlig til, at købe smykker men elsker dem virkelig især ringe. Men nu må jeg virkelig tage mig sammen. Jeg har selv en slangering, som jeg købte på Gammel Torv for mange år siden.. jeg går stadig med den.

  Men jeg glæder mig til at læse din guide, for eftersom mine fingre er ret tynde tør jeg ikke købe ringe på nettet.. så det bliver spændende om du giver mig lidt mod.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Bine,
  Jeg har førhen også været virkelig dårlig til at købe og gå med smykker – men de kan virkelig fuldende et outfit, så derfor er jeg begyndt at komme lidt mere efter det…Stay tuned for ringguiden!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh – den lille ugle..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ringe er et must! Hvor har du set den fine elefantring henne? Jeg er helt vild med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For en crazy blækspruttering, skal du prøve at google “Antonio Palladino octopus ring”. Den er vild.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   @Maria: Den kender jeg godt fra Jane fra Sea of Shoes – den er så flot – men MEGA dyr 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I går lovede jeg at lave en guide, så man nemt kan finde sin ringstørrelse, og dermed kan man shoppe løs på nettet efter lækre ringe. eBay og Etsy er især gode steder. Normalt kan man jo få målt sin ringstørrelse hos guldsmeden, men hvis man nu får lyst til at ring-shoppe en doven søndag eftermiddag, så kan man jo ikke lige få målt fingrene dér, men man kan sagtens gøre det selv! Så på bedste Jørgen Clevin-måde har jeg strikket en lille guide sammen, I kan jo passende selv nynne en melodi, mens I læser den 😉 Du skal bruge: En saks, et stykke papir, en blyant/kuglepen, et målebånd/en lineal, evt. en ring som passer på den finger, du vil måle størrelsen på og en computer med internetforbindelse. Klip en strimmel papir med saksen. Strimlen skal være ca. ½-1 cm bred og ca. 7-10 cm lang. Det er ikke så vigtigt at være præcis: Den skal bare ikke være så tynd, at man nemt kommer til at rive den over, og længden skal være sådan, at den kan nå rundt om fingeren. Vikl strimlen om den finger du vil måle, jeg har valgt højre ringfinger. Vær obs på, at fingrene på højre og venstre hånd kan være forskellige rent størrelsesmæssigt, så du skal altså måle begge fingre for at finde hver deres mål. Marker der, hvor papirstrimlen når rundt om fingeren og klip strimlen ved markeringen… Alternativt kan du putte strimlen ind i en ring, der passer på den pågældende finger og klippe strimlens længde derefter. Mål strimlens længde. Du kan herefter slå fingerens ringstørrelse op i dette skema (tak til Ditte fra Velvet Snow, der i sin tid gav mig linket). Du skal kigge i kolonnen “Inside – Circumference (mm)”. Min strimmel er godt 50 mm lang, så det svarer til en amerikansk størrelse 5 1/4 eller en brittisk størrelse K. Så har man sin ringstørrelse, og så er du klar til at shoppe lækre ringe! Har I nogle fede sites, I vil dele, hvor man kan shoppe flotte ringe? Indsendt af modemedmere kl. 12:04 | Ingen kommentarer Etiketter: ringe […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe – det er også på Sea of Shoes, jeg har stiftet bekendtskab til ringen – og ja, den er, som alt andet på Janes blog, mega dyr!

  Så jeg drømmer videre…

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg vil også drømme videre 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og jeg er enig! På det seneste er jeg begyndt at spejde efter ulvesmykker (jeg er jo ret glad for dyreringe) – måske på grund af den kommende film “New Moon” (fortsættelsen til Twilight, som […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Wannadies - You and Me Song