Dagens outfit: Er det snart sommer?

Op på stiletterne!

0
Skuespillerne Rachel Bilson og Adam Brody dengang de var kærester. Læg mærke til, at hun både står oppe på kantstenen og på tæer!

Jeg vil sige tusind tak for alle de herlige og ærlige kommentarer, I har skrevet til indlægget, jeg skrev om højde og høje hæle! Det er superinteressant at læse jeres tanker, meninger, erfaringer og betragtninger. Og jeg vil lige fremhæve en enkelt, som Lasse har skrevet:

På vegne af store dele af den mandlige befolkning – vi er fuldstændige ligeglade med at i bliver højere. Stiletter giver nemlig også pænere ben og så har de en god lyd – så kan lidt højdeforskel være fuldstændigt ligegyldigt.

Så op på stiletterne, piger!

(billede fra flickr)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Er det snart sommer?