Travlhed...

Dagens outfit: Fra en regnfuld fredag…

123Fra i fredags: Hvid tank top nedenunder fra By Malene Birger, stribet tank top fra COS, blå uldcardigan er 2nd hand, sort miniskirt fra Gina Tricot, strømpebukser fra H&M og støvler fra My Favorites by Friis & Co.

De sidste par dages outfit har ikke være værd at blogge om. Der har jeg såmænd bare været i Fælledparken for at dække ALT for damernes kvindeløb i min løbetrøje. Så I får lige et billede fra i fredags, hvor det regnede og regnede…

Puha, nu er jeg ret så flad! Jeg kan godt mærke, at jeg de sidste to dage har været på arbejde for fuldt tryk fra 9-20. Jeg vil rydde op og gå tidligt i seng, for i morgen skal jeg MEGET tidligt op og lave det, som jeg har været lidt mystisk omkring i går

2 kommentarer

 • Det er min skyld at Maria er hemmelighedsfuld. Helt og aldeles min skyld. Undskyld undskyld undskyld!

  Og tak til Miss Maria for at hjælpe med at holde på hemmeligheder;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, alle skal skyde skylden på Acie 😉 Ej, men jeg vil i hvert fald glæde mig til i morgen!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travlhed...