Dagens outfit: Sommeruniform?

Luksus vs. budget: Kate Moss’ Balmain-kjole

111
Hvis du har mod på at hoppe i en kjole, der ligner den fra Balmain, som Kate Moss bar med bravour tilbage i april, så har du chancen nu.

Balmains kjoler ligger i 80.000 kroners-klassen, men den engelske supermarkedskæde ASDA har lavet en version, der koster godt 140 kr. Tilmed stylingen af modellen er stærkt inspireret af Miss Moss!

Kjolen kan købes på forretningens hjemmeside, der desværre ikke sender til Danmark.

(billeder fra mailonsunday.co.uk)

7 kommentarer

 • Arh, Maria, du er så fuld af gode tips. Skal nok ikke liiige ha’ den kjole, men jeg anede ikke, at jeg kunne købe Asda online! Det er jo meget nyttigt at vide 5 dage før jeg skal til Uk…

  Tak!

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Go’ tur til UK 🙂 Er slet ikke jaloux…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ASDA er ikke den eneste britiske butikskæde, der bliver “inspireret” af Balmain. Primark har også kigget på Balmains aw09-catwalk for inspiration. Se fx denne blå pailletsag, som måske ikke er assymetrisk som originalen, men kjolen fra Primark udsender helt klart Balmain-vibes. Balmains version koster ca. 80.200 kr., mens Primarks kjole koster godt 190 kr. Ifølge Catwalk Queen kan kjolen fås i Primark nu. Og så har Primark også lavet en blazer med markante skuldre, som må siges at være en af Balmains helt store signatur-designs. Balmains blazer går for ca. 17.200 kr., mens Primarks version koster en tiendedel – godt 170 kr. Primark er ikke den eneste highstreet-forretning, der har lavet en blazer med markante skuldre: Zara er også på banen (se den hos Velvet Snow), og Topshop er også klar med deres bud (som kan ses hos Acie). Du kan se resten af Primarks aw09-lookbook her. (billeder fra luisaviaroma.com og catwalkqueen.tv) Indsendt af modemedmere kl. 10:16 | Ingen kommentarer Etiketter: Balmain, efterÃ¥r/vinter 09, luksus vs budget, Pailletter, Primark […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er bare åh så fantastisk!!!! :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh!!!
  vil så gerne eje den ægte!
  Ved du hvad den koster, og om man kan få den i København???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Rosa: Jeps, den er fab!
  @Cecilie: Hmmm, jeg tror ikke, du kan få netop denne Balmain-kjole i Kbh. Jeg ved dog, at ParisTexas sælger Balmain, men de har næppe denne kjole hjemme. Balmains kjoler ligger i 80.000 kr.-klassen.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay, 1000 tak for svaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sommeruniform?