I'm back!

Dagens outfit: Sommeruniform?

110
Jeans fra Gina Tricot, hvid tank top fra By Malene Birger, stribet top fra COS, flats fra Urban Outfitters

Jeg tror, at disse jeans kommer til at hænge på mig på de sommerdage, hvor det ikke er helt varmt nok til at have bare ben. Vasken og farven er mere lys og sommerlig end de mange sorte og mørkeblå jeans, jeg ligger inde med.

Hvad indgår i din sommeruniform på de halvkolde sommerdage?

2 kommentarer

 • Mira

  Du har virkelig en cool blog med fed stil, fede betragtninger og fedt syn på mode og tendenser. Eneste konstruktive kritik: Det er desværre ikke så inspirerende at se dine “dagens outfit”-poster, når du ofte har det samme på:(
  Elsker udover det din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for rosen og den konstruktive kritik! Jeg er en helt almindelig pige på et begrænset budget, så jeg tror ikke, at man undgår outfit-gengangere…Jeg ville ønske, at jeg kunne have et nyt outfit på hver dag, men det tillader pengepungen ikke 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back!