Beatday09

Buckle up!

110
En af de ting, jeg vil investere i til efteråret, er fodtøj med spænder. Blogosfæren er allerede faldet for en del støvler, sandaler og sko med spænder fra bl.a. Vagabond, Scorett og Giuseppe Zanotti.

Spænder er efter min mening en anden og god måde at få råt fodtøj, som nødvendigvis ikke indbefatter mine elskede nitter!

Jeg har især brændt mig varm på de fine wedges fra Friis & Co.’s underlinje My Favorites. De kommer i forretningerne til oktober og kommer til at koste 1199 kroner. Ærgerligt, at de ikke kommer tidligere, for de kan jo allerede bruges nu med bare tæer, og til efteråret er de perfekte med et par tykke, sorte strømpebukser.

(billeder fra charlotted.dk, pause.se og jakandjil.com/blog)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beatday09