The heart wants, what the heart wants

Søndagssang: Florence and the Machine – Cosmic Love


Klik på biledet for at høre søndagssangen.

Jeg ved godt, at jeg har skrevet meget om Florence and the Machine, men jeg er besat af hendes cd “Lungs”. Det er virkeligt svært at vælge mit favoritnummer, men pt. er det “Cosmic Love” (der btw også er Florences yndlingssang), der er denne uges søndagssang.

Og nu må jeg nok hellere få pakket mine sager, slappet af, lavet mad og gå tidligt i seng…Jeg skal nå lyntoget til Odense i morgen kl. 6.50 – yikes! Jeg ved ikke helt, hvor gode venner mig og pendlerlivet bliver, men hvad gør man ikke for at blive boende i København?!

3 kommentarer

 • Florence er fantastisk! Det er længe siden jeg har hørt så smuk, kraftfuld og unik en stemme. Synes klart hun fortjener alt det hype der er kommet om hende. Har du set at hun spiller i Kbh i okotober?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Har godt spottet, at hun spiller i oktober 🙂 Jeg var også så heldig at se hende til Beatday tidligere denne måned!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har vist haft denne sang på bloggen før, men jeg faldt lige over den nye musikvideo på Soundvenues blog. Florence er så fin, så fin […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The heart wants, what the heart wants