Mine Friis & Co.-favoritter

Pailletleggings med sweatshirt

123
I går, søndag, blev brugt på at ligge under dynen og dovne – derfor blev det ikke til så meget blogging. Jeg så bl.a. det seneste afsnit af Project Runway, hvor et af Heidi Klums outfits i den grad inspirerede mig.

Hvis I ikke kan tyde det på billedet, så har hun sorte pailletleggings på med en lang, grå trøje og en grå ruskindsvest over.

Jeg tænker, at det er en god måde at bruge mine sorte pailletleggings fra Topshop til hverdag. De glitrende leggings bliver hverdagsklar med en grå sweatshirt, og det grå ruskind er en fed kontrast til glitteret. I like!

3 kommentarer

 • Belle

  Hvor finder du de seneste afsnit af Project Runway 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig fint. lækkert med kontrasterne materialewise.
  Emily

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Belle: Hr. kæreste finder dem til mig på nettet, så der kan jeg desværre ikke hjælpe dig…
  @Emily: Jeg synes nemlig også at kontrasten mellem pailletter, ruskind og jersey er cool!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Friis & Co.-favoritter