En kjole om dagen: Dag 5

Sorte disko ben

Pailletter igen! Jeg har allerede balret op om pailletter til hverdag og pailletter på popo’en – her kommer mere:

Sorte paillet-gamacher. Her et par fra Topshop (de er allerede udsolgt på hjemmesiden, billedet er herfra) og ASOS (th). De følger lidt i trenden med lak/pvc-leggings og kan egentlig bruges på samme måde. Med en lang grov, strik er de fine til hverdag. Til fest – anything goes! Jeg tænker lidt noget i retning med en chiffon-agtig sag over.

6 kommentarer

 • Maria

  Jeg er helt vild med looket til venstre – pallietleggings’ne med oversize cardigan! Lige præcis sådan en cardigan jeg er på udkig efter, men den er ikke til at støve op nogen steder. :sHåber dog på en billigere løsning, da budgettet ikke lige er til en Stella cardigan. ;-)Du må meget gerne sige til hvis du falder over noget lignende. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er helt vild med looket til venstre – pallietleggings’ne med oversize cardigan! Lige præcis sådan en cardigan jeg er på udkig efter, men den er ikke til at støve op nogen steder. :sHåber dog på en billigere løsning, da budgettet ikke lige er til en Stella cardigan. ;-)Du må meget gerne sige til hvis du falder over noget lignende. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Huha, har selv drømt om den cardigan i umindelige tider – men har ikke kunne finde det perfekte, billige alternativ endnu…Har ledt i så lang tid, jeg kan huske.Jeg har blogget om jagten på den grå cardigan et par gange: Her og herDu må også endelig sige til, hvis du falder over en fin én :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Huha, har selv drømt om den cardigan i umindelige tider – men har ikke kunne finde det perfekte, billige alternativ endnu…Har ledt i så lang tid, jeg kan huske.Jeg har blogget om jagten på den grå cardigan et par gange: Her og herDu må også endelig sige til, hvis du falder over en fin én :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja det er typisk. ;-)Sådan er det altid når man leder efter noget bestemt! Jeg skal helt sikkert nok huske dig, hvis (læs når) jeg finder en mangen til. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja det er typisk. ;-)Sådan er det altid når man leder efter noget bestemt! Jeg skal helt sikkert nok huske dig, hvis (læs når) jeg finder en mangen til. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole om dagen: Dag 5