Gaven til mor...

Den overskudsagtige pizza

dsc00027
Det ser måske ikke ud af meget på billedet, men det smager fantastisk: Hjemmelavet pizza!

Jeg skulle selvfølgelig tjekke min lokale pizzabiks ud i løbet af min bachelortid, men jeg blev fælt skuffet. Den svømmede i fedt og var helt slatten – øv!

Så nu holder jeg mig langt væk fra den lokale pizzabiks og laver mine pizzaer selv. Det er både meget sundere, billigere og bedre! Og nu når jeg har ferie, så er der jo masser af tid til at stå i køkkenet, så nu har jeg bagt pizza på livet løs.

Jeg kalder det pizza ala hr. kæreste, for det er sådan han laver dem: Bund lavet fra bunden (høhø), tomatsauce, ost og kun én slags fyld, og når pizzaen så er kommet ud af ovnen skal der lige et drys oregano på og en ordentlig omgang rucola.

Og i morgen er igen en dag, hvor jeg skal stå i køkkenet: Mig og roomie skal nemlig julebage, lave konfekt – og så skal vi også prøve at lave hjemmelavede flødeboller ala Camilla! Åh, the joy of having FERIE 😀

4 kommentarer

 • Simone

  Hvor ser det lækkert ud – den kunne jeg godt tænke mig at smage (:
  http://www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmh hjemmelavet pizza! Den ser lækker ud 🙂
  Det er noget med du bor på Nørrebro, ikke? Hvis nu du står en dag, og ikke er helt ligeså overskudsagtig, så plejer Ninos på Jagtvej (lige ved Jægersborggade) at lave ret gode pizzaer – og sandwiches! Jeg har i hvert fald været tilfreds med dem jeg har smagt derfra 🙂

  God fornøjelse med konfekt og flødeboller, mums siger jeg bare 🙂

  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gud

  det lyder interesant, men ser ikke særligt appetitligt ud…. sikker på at min hund kan lide (måske). men ideen er fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Simone: Så er det bare om at komme i gang selv – det er ikke så svært 😉
  @Maria: Jo, jeg residerer på Nørrebro – så tusind tak for tippet!
  @gud: På billedet ser det måske ikke ud af meget, men det smager super godt! Man forkæler i hvert fald sin hund for meget, hvis man fodrer den med hjemmelavet pizza…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven til mor...