Catching up with Gossip Girl

Søndagssang: Bon Iver & St Vincent: Roslyn

new moon
Klik på billedet for at høre søndagssangen.

Jeg var (langt om længe) inde og se New Moon i tirsdags – og don’t shoot me – men jeg var ret skuffet over filmen! Jovist, var der masser af action og special effects, bare overkroppe og trekantsdrama – men der var alt for lidt Edward!

Bogen, som filmen er baseret på, er også den, jeg bryder mig mindst om, så det er måske ikke så overraskende.

Soundtracket til filmen er til gengæld rigtig godt – og jeg tror, der ligger mange søndagssange på den plade. Her er min favorit for tiden. Så inderlig og smuk, at man får gåsehud.

(billede fra blog.newsok.com/bamsblog)

10 kommentarer

 • Jeg kan virkelig heller ikke lide New Moon-bogen!

  http://theycallhersilje.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig heller ikke lide New Moon-bogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hverken set filmene eller læst bøgerne, men soundtracket til New Moon er jo bare så lækkert! Fyldt med de skønneste og smukkeste tracks, strikket sammen af de dejligste kunstnere. Er især helt pjattet med Roslyn. Du har nu altså god musiksmag! 🙂

  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak til den sang. Den er smaddergod. Det er hele soundtracket faktisk. Har dog ikke særlig interesse for filmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Silje K: Det er også den bog, jeg mindst kan lide i serien! Der er alt for lidt Edward…
  @Marie: Tak, tak! Har dog på fornemmelsen, at vi har ret ens musiksmag, som mon ikke det er derfor, du synes min er god 😉
  @Linda: Jeg synes også, at soundtracket er meget bedre end filmen!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria,
  Jo, det kunne meget vel være! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mela

  jeg synes nu filmen var meget god!! bedre end 1ern! new moon er min yndlingsbog i hele serien! ikke fordi jeg er team jacob, jeg elsker edward, men her ser man virkelig hvad det er for en vigtig rolle jacohb spiller i denne serie! jeg tror det hele vil have været kedeligt uden ham jakeypoo:P for perfekt for bella og edward! de har brug for en udfordring og det er det de får i new moon! så mega god film og bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Du har ret i, at man i New Moon ser, hvor vigtig Jacob er…Men personligt synes jeg, det er den mindst spændende bog.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] roomie, hvorefter vi tog i Imperial. Hvem har også brug for høj sol, når man kan få Eclipse?! Jeg var ret skuffet over 2′eren, men “Eclipse”, der er 3′eren, rettede mere end rigeligt op på den skade – […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catching up with Gossip Girl