En ny hurtigtørrende overlak?

Catching up with Gossip Girl

16
Ah! I dag har været sådan en dag, hvor jeg ikke rigtig kom ud af nattøjet, men bare har ligget og indhentet de tv-serier, som jeg ikke havde tid til at se, fordi jeg skrev bachelor.

Især synes jeg at Gossip Girl er blevet rigtig godt! Jeg må indrømme, at jeg var lidt skuffet over tredje sæson, men nu er der kommet noget drama, der er værd at følge med i – og så er Chuck og Blair så søde sammen!

Jeg vil fortsætte aftenen med at guffe julebag (roomie og jeg stod 8 timer i køkkenet i går!) og se tv-serier. Jeg tror, jeg har tager hul på True Blood, som jeg vist kun nåede at se to afsnit af, før jeg gik død i den.

Så god lørdag aften til alle, hvad enten I er ude at feste til julefrokost eller ligger hjemme med snacks og tv!

(billede fra thefashionspot.com)

10 kommentarer

 • Maria

  Hvor ser du Gossip Girl – vil du ikke sende et direkte link, hvis det er på nettet?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak – det vil jeg gøre…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvordan.går.man.død.i.true.blood?!? Ind i kampen maria:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maria: Go’ fornøjelse 🙂
  @Fritze: I know! Alle snakker så godt om den, men jeg er indledende ret skeptisk over for hypede serier…Jeg kunne heller ikke lide Gossip Girl i starten! Men jeg skal nok komme i gang, nu har jeg jo masser af tid.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg synes også, at du skal give True Blood en chance til… Det bliver ikke bedre end det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme: Jeg har gennemelsket Gossip Girl fra starten og til nu. Det sidste afsnit fra i mandags var toppen. Og JA, de to er så gode sammen. Jeg kan slet ikke bære, hvis de bliver uvenner eller slår op. xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Natalie: Det skal jeg nok!
  @Linda: Jeg ville heller ikke kun have, hvis Chuck og Blair gik fra hinanden 🙁
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej (:
  Har sæson tre været i dansk tv?
  Glædelig jul

  Cecilie

  og p.s undskyld det overhovedet ikke blog-relaterede spørgsmål (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Nej, det tror jeg endnu ikke, den har.
  Og det er helt ok med ikke blog-relaterede spørgsmål 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny hurtigtørrende overlak?