Søndagssang: Kärleken väntar

Anden runde af Sonia Rykiel for H&M

18
Den 20.februar er det tid til næste runde af Sonia Rykiel for H&M. Kollektionen er meget i den franske designers ånd med strik, striber og farver.

Nu er kampagnebillederne sluppet løs på nettet, og mon ikke vi alle snart kan se dem ved det lokale busstoppested eller lignende? Selv er der ikke nogle items, jeg bare MÅ ha’, men stribeglad som jeg er, skal jeg da lige gramse lidt på sagen, som er afbildet ovenover. Med en pris på 29.95 euro, cirka 225 kroner, så vælter den heller ikke budgettet.

Jeg tror, den kunne være ret så cool til foråret med et par læderleggins og et par lakplatforms jeg hapsede til eBay deal hunter challenge – og til forveksling ligner de lidt de sko, som er på kampagnebilledet (mine har bare et “hak” i plateausålen)!

Er der by the way nogen, der ved, om skoene også er til at købe, når kollektionen kommer i forretningerne?

Se alle kampagnebillederne her – lad mig vide, hvad I synes om kollektionen!

(billeder fra thefashionspot.com)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Kärleken väntar