Purple gaze

Jeg er på Krak!


En varm, varm sommerdag i august flyttede jeg fra Emdrup til Nørrebro, og min familie og hr. kæreste svedte og slæbte for at få mit habengut op på fjerde. Da vi var færdige gik hr. kæreste og jeg en tur for at udforske mit nye hood, og der blev vi fanget af en fotobil!

Indledningsvist troede jeg, at det var Google Street View, vi var blevet papparaziet af, men da vi ikke kunne finde os dér, måtte vi lede andetsteds.

Det viser sig, at vi kan spottes på Kraks version af Street View – dér går vi på Nørrebro hånd i hånd på en varm sommerdag (og åh, hvor jeg længes efter sommer!). Hvis man kender os og vores garderober, kan man tydeligt se, at det er os!

På det ene billede er mit ansigt blevet sløret, men på det her, kan man godt ane, at det er mig!

(billeder fra krak.dk)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple gaze