Miss Selfridge lancerer Gossip Girl-kollektion

Fredag = X Factor

Fredag sidder jeg, som størstedelen af den danske befolkning nok gør, klinet foran skærmen for at se X Factor. Jeg synes, det er så hyggeligt at sidde med god mad og enten hr. kæreste, min roomie eller mine søskende og se showet. Så kan vi rigtig sidde og råbe, at de da ikke kan synge eller blive glædeligt overrasket, når noget faktisk lyder godt 😀

Jeg tænkte lige, at jeg ville “blære” mig med min X Factor-fredag i sidste uge, hvor roomie og jeg lavede sushi from scratch! Jeg havde før kun prøvet at lave nigiri (det er risboller med et stykke fisk på), så vi var lidt spændte på at kaste os over at lave ruller.

Men det er faktisk slet ikke så svært at rulle sushi, og vi fik lavet MEGET (mere end det, der er afbilledet på det øverste billede). Det smagte fantastisk, og vi blev propmætte!

Og det gode er, at det er skidehyggeligt at lave sammen – og så er det meget billigere end at købe sig fattig hos den lokale sushibiks!

7 kommentarer

 • Det ser godt nok lækkert ud 😀 Sidsel Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor ser det lækkert ud! Hvad er det røde i har puttet udenom nogle af dem?:)
  -Det bedste er hjemmelavet sushi, og det er jo altid godt med nogle ideer, så man kan lave nogle forskellige hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser herligt ud.. Må jeg spørge hvad I putter i?

  – Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Sidsel Emilie: Tak! Det var rigtig lækkert!
  @Marie: Det er ørredrogn.
  @Sine: Der er forskelligt fyld i dem alle, men vi har: Avocado, agurk, rejer, crabsticks (surimi), laks, tun, sukkerærter, asparges (let dampede) og gulerod.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Dejligt! Hvor har i opskrifterne fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Johanne,
  Jeg har opskrifterne fra et par bøger, jeg har liggende – men du kan sagtens google dig til gode og brugbare opskrifter! Det har nemlig selv gjort før!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] det er ikke så svært, som det ser ud til – og det er super hyggeligt! Jeg har med succes lavet sushi sammen med min roomie, og selvom vi var rookies, gik det rigtig godt! Med hensyn til opskrifter, så fulgte vi bare […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Selfridge lancerer Gossip Girl-kollektion