Luksus vs. budget: Draperet jumpsuit

Hjerter, hjerter, hjerter…


Nej! Dette er ikke et indlæg om Valentinsdag – eller jeg skal i hvert fald prøve at holde kvalmeniveauet på et minimum 😉

For i morgen har hr. kæreste og jeg årsdag, og det falder (helt tilfældigt) på Valentinsdag. Det ville ikke være ringe at iføre sig en kjole med det fineste hjerteprint fra Rützou (man kan også få tunikaer og bukser i mere diskrete farver som sort og blå, hvis man ikke er til pink), men det må nok blive ved drømmen, for jeg har sprængt budgettet med mine seneste gavekøb (jul, fødselsdag og nu årsdag!) til hr. kæreste – han er jo så skøn, at jeg ikke kan lade være med at forkæle ham 😀

Hr. kæreste har sagt, at han ikke har nogen årsdagsgave til mig, men at jeg i stedet må snyde og åbne min fødselsdagsgave (i dag er der præcis en måned til min fødselsdag!). Konvolutten med min gave har til min store irritation og hans store morskab stået fremme de sidste par uger, og jeg er ved at gå til af nysgerrighed over, hvad der mon er i den…

(billede fra styledelux.com)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Draperet jumpsuit