Nouvelle Vague

Den perfekte, sorte nederdel


I mit seneste outfit-indlæg efterlyser en læser et nærmere kig på min nederdel – og ja, det er ikke nemt at afbillede en sort nederdel – så her er et billede fra H&M’s webshop.

Jeg er altid på jagt efter det perfekte, sorte miniskirt – og dette er det nærmeste, jeg indtil videre er kommet. Det er lavet af sådan nogle sorte elastikbånd ala Hervé Légers populære bandeaukjoler, så det strammer alle de rigtige steder 😀 Perfekt til både at have toppe stoppet ned i for et højtaljet look eller til at dække numsen under de toppe, der er for korte til at være kjoler.

Eneste minus er, at stoffet fnulrer ret nemt – ellers er det måske mig, der sidder for meget på min flade eller cykler for meget (jeg vælger at tro det sidste!). Men man skal jo heller ikke forvente alverden til 79.95 kroner. Jeg synes i hvert fald, at det er en god nederdel til prisen!

Nederdelen fås også i blå og pink – jeg ved, min søster er glad for sit i pink – og kan købes for 79.95 kroner i H&M’s webshop. Man kan ikke linke direkte til varerne (but why!?), så pt. ligger den på side to under “Nederdele” – modellen har en pink nederdel på, en cardigan med kirsebærprint og hånden for munden…

(billede fra shop.hm.com)

4 kommentarer

 • Jeg er fuldstændig enig! Jeg har hamstret to med hjem fra H&M, og jeg knuselsker dem!!! 🙂
  Men ja, du har ret. De fnulrer en smule 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Simone: Godt, at jeg ikke er den eneste fan, selvom de desværre fnulrer en smule, ja…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He, jeg er bestemt også fan og nuppede også to af dem, da de jo koster nærmest ingenting – og har endda overvejet bare at købe to mere til at have liggende, men okay, det er måske lidt overdrevet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Charlotte: Jo, men hvis du er glad for dem, så synes jeg ikke, det er overdrevet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nouvelle Vague